Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 22:07:20 (inci-07) Brand Bijgebouw Klooster Coevorden 038693 038865 038831 Prio Hoog Eenheid | Cluster Emmen - OvD Brandweer Regionaal Drenthe
zondag 26 januari 2020
 

VRIJDAG 03|01

Agenten komen af op melding mishandeling in Paterswolde en worden beschoten

De politie kreeg rond 3.15 uur een melding dat deze verdachte zijn vriendin zou hebben mishandeld en dat zij opgesloten zou zitten in haar woning

PATERSWOLDE - Op de Hajo Hindriksweg in Paterswolde heeft in de nacht van donderdag op vrijdag 3 januari een schietincident plaatsgevonden. Hierbij werd een man aangehouden.

 

De politie kreeg rond 3.15 uur een melding dat deze verdachte zijn vriendin zou hebben mishandeld en dat zij opgesloten zou zitten in haar woning. Toen politieagenten ter plekke kwamen werden zij bij een steeg in de Hajo Hindriksweg meerdere keren beschoten door de verdachte. Hierbij is door de politie teruggeschoten. Vervolgens is de situatie in de Hajo Hindriksweg afgezet en bevroren. Met behulp van een ondersteuningsgroep van de politie kon de verdachte korte tijd later worden opgespoord in een nabijgelegen tuin. Hij werd ingerekend.

 

Daarnaast werd in de omgeving een wapen gevonden en in beslag genomen. Niemand raakte gewond bij het schietincident. De vrouw werd later in verband met het mogelijk gebruikte vuurwapen ook aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.

 

De politie doet op de Hayo Hindriksweg sporenonderzoek. Dit moet helpen om de toedracht van het schietincident vast te stellen.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie
 
 

Headlines