Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 08:53:27 (bnn-08) Hv Weg Letsel (auto, Boom) Barsweg Elim 038993 042332 Prio Hoog Eenheid | Cluster Zuidwest - OvD Brandweer Regionaal Drenthe
maandag 30 november 2020

VRIJDAG 26|06

Politie zoekt getuigen van containerbranden in Assen

Doe het niet, de branden kunnen groter worden en een gevaar voor goederen en personen worden

ASSEN - In Assen en dan voornamelijk in de wijk Marsdijk zijn in de afgelopen dagen meerdere containers in brand gestoken. Dit alles vond in de nachtelijke uren plaats.


Afgelopen nacht, 26 juni om 02.20 uur was het weer raak, dit maal aan het Beemdpad. De gehele avond was het al onrustig in de wijk. Er kwamen verschillende jeugdoverlast meldingen binnen. Eerder op de avond was er al een container in de nacht gestoken op de Kipheugte. Om 02.20 uur was er dus weer een container in de brand gestoken. Deze stond in een steeg, tussen verschillende woningen. Een buurtgenoot was gelukkig oplettend en kon het vuur uit maken. Hij heeft erger voorkomen.


Mocht er in de buurt weer veel jeugdoverlast zijn en ontstaat er weer een brand, dan is de politie op zoek naar foto's of filmpjes. Deze kunnen ze gebruiken voor verder onderzoek.


De branden in de afgelopen 7 dagen waren op zaterdag 20 juni 01.30 uur Dr. J.M. den Uylplantsoen, zondag 21 juni 03.00 uur Koopmansplein en woensdag 24 juni 01.45 uur Perenstraat.
Een waarschuwing voor degenen die dit veroorzaken. Doe het niet, de branden kunnen groter worden en een gevaar voor goederen en personen worden. Je speelt dan met mensenlevens.
Heb je informatie, laat het dan weten via telefoonnummer 0900-8844

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant