Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 19:35:55 !!oefening!! P Bnn-09 (middel Br) Br Woning (flat) Arendshorst Atc (links) De... Prio Eenheid | SB21-61 Brandweer Assen Drenthe
donderdag 29 juli 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

MAANDAG 22|02

Jongen met balletjespistool in speeltuin Gieten, politiewagen vast in de modder

De verdachte was in het bezit van een luchtdrukwapen, ofwel een balletjespistool

GIETEN - Op maandag 22 februari 2021 omstreeks 15:30 uur kreeg de politie een melding dat er in een speeltuintje in Gieten een jongen aanwezig was met een wapen. Er werd gesproken over een pistool. Hierop zijn agenten naar het speeltuintje gereden. De verdachte was nog aanwezig, bij het zien van onze auto vluchtte de verdachte weg. Gelukkig kregen de agenten al gauw door wie de verdachte precies was. Zij zijn direct naar zijn woning toegereden waar de minderjarige verdachte kon worden aangehouden. De verdachte was in het bezit van een luchtdrukwapen, ofwel een balletjespistool. Dit wapen is in beslag genomen en de verdachte zal worden gehoord.


Deze snelle actie eiste dan ook wat van het politievoertuig. Het gras rondom het speeltuintje was nog niet hersteld van de vele sneeuw en was behoorlijk drassig. Helaas kwam het dienstvoertuig opnieuw.... vast te zitten. Dankzij een buurman en zijn trekker werden de agenten weer bevrijd uit het moerasgras en konden zij naar het bureau om daar het papierwerk voor de aanhouding van de verdachte in orde te maken.

Foto's
1/3
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines