Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 19:35:55 !!oefening!! P Bnn-09 (middel Br) Br Woning (flat) Arendshorst Atc (links) De... Prio Eenheid | SB21-61 Brandweer Assen Drenthe
donderdag 29 juli 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

MAANDAG 19|07

Twee diefstallen na babbeltruc in Schoonebeek en Emmen

De slachtoffers worden aangesproken door een vrouw of man, die hen naar de weg vroeg met behulp van een plattegrond

SCHOONEBEEK / EMMEN - Gisteravond zijn tussen 18.00 en 20.00 uur aan de Laan van Kwekebos in Emmen en aan de Westerlanden in Schoonebeek twee personen het slachtoffer geworden van een babbeltruc. Ook in Nieuw-Weerdinge werd een poging gedaan. Eerder deze maand werd in Nieuw-Schoonebeek ook al een mevrouw het slachtoffer van deze truc. In alle gevallen gingen de verdachten nagenoeg hetzelfde te werk. De slachtoffers worden aangesproken door een vrouw of man, die hen naar de weg vroeg met behulp van een landkaart. Als zogenaamde 'dank' kregen de slachtoffers nepsieraden om, in twee gevallen lukte het hen om daarbij sieraden van de slachtoffers weg te nemen. Vermoedelijk verplaatsen de verdachten, twee mannen en een vrouw, zich in een witte of grijze auto. Mogelijk gaat het om een Mercedes of een Audi. Volgens de slachtoffers werd er gesproken in een buitenlandse taal, zowel Duits als Engels.


Heb je iets gezien in de omgeving wat mogelijk met deze diefstallen te maken heeft? Heb je informatie over de auto of de verdachten? Of is jou iets (soortgelijks) overgekomen, maar heb je nog niet met ons gesproken? Neem dan contact met ons op via 0900-8844, of via een priv├ębericht op Facebook. Woon je in de buurt van deze locaties en beschik je (mogelijk) over camerabeelden? Dan horen wij het graag. Informatie delen kan ook via het meldformulier op www.politie.nl.


Word je benaderd en probeert iemand jouw sieraden weg te nemen? Neem dan contact op met 112. Wees alert op deze manier van diefstal en zorg dat de mensen in jouw omgeving hiervan op de hoogte zijn!

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines