Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 18:00:36 (bnn-09) Br Woning (schoorsteen) Kruidentuin Emmen 038650 038693 038660 038633 Prio Hoog Eenheid | Cluster Emmen - OvD Brandweer Regionaal Drenthe
vrijdag 22 januari 2021
TOP NIEUWS

GISTEREN 21|01

BEILEN - Een fietser is donderdagmorgen 21 januari gewond geraakt bij een aanrijding op de Nijlandstraat in Assen.

 

Het slachtoffer werd op de fiets aangereden door een auto. Na het ongeval kwam een ambulance ter plekke om het slachtoffer te behandelen.

1/1

WOENSDAG 20|01

LANDELIJK - Op woensdag 20 januari heeft Marktplaats een groot aantal advertenties verwijderd van aangeboden thuisbezorgd-kleding. De kleding van thuisbezorgd werden massaal te koop aangeboden om de avondklok te omzeilen.

 

Voor de kleding werden hoge prijzen gevraagd. Ook kleding van andere maaltijdbezorgers werden aangeboden. Ondanks het verwijderen van de advertenties van Marktplaats, is de handel niet gestopt. Op andere platformen wordt de kleding nog aangeboden. Een van die platformen is Facebook. Het is niet bekend of Facebook de advertenties gaat verwijderen.

...

WOENSDAG 20|01

GASSELTE - Een vernietigende brand heeft vanochtend vroeg grote schade aangericht in een bungalowwoning aan het Ericapark in Gasselte. Metershoge vlammen stegen op uit het dak van het huis.

 

Volgens de brandweer zijn er geen gewonden gevallen. Er was niemand in de woning ten tijde van de brand. De schade is ogenschijnlijk aanzienlijk, maar de precieze schade moet nog in kaart worden gebracht.

 

Meerdere brandweerkorpsen uit onder andere Gasselternijveen, Gieten en Borger kwamen ter plekke om het vuur te doven. Iets na half zes vanochtend had de brandweer het vuur onder ...

DINSDAG 19|01

ASSEN - Precies voor het WZA in Assen, op de Europaweg Zuid, gebeurde dinsdagavond een ongeluk waarbij één gewonde viel. Het slachtoffer werd 100 meter verderop naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeval gebeurde op een kruising met verkeerslichten, vermoedelijk door een voorrangsfout.

1/1

MAANDAG 18|01

SCHOONEBEEK - In het Hekmanskanaal in Schoonebeek is een grote hoeveelheid hennepafval en huishoudelijk afval gedumpt. Ruim 100 zakken werden daar in het kanaal aangetroffen. Hierbij zitten ook jerrycans waarin chemicaliën hebben gezeten. Vermoedelijk is dit afval daar zaterdag 16 januari 2021 in het water gedumpt.

 

Graag komt de politie in contact met mensen die op genoemde locatie een voertuig hebben zien staan op of hebben zien rijden over het zandpad. Gezien de hoeveelheid aangetroffen afval is het aannemelijk dat het om een groot voertuig gaat of voertuig met aanhanger. ...

ZATERDAG 16|01

BEILEN - Zaterdagmorgen 16 januari rond 11.15 uur ontstond een gaslekkage bij een woning aan de Alting in Beilen.

 

Graafwerkzaamheden was de boosdoener hiervan. De brandweer heeft metingen verricht en de nutsvoorzieningen zal de leiding repareren.

DONDERDAG 14|01

EXLOO - De politie is in de bossen bij Exloo op zoek naar een vermiste 45-jarige vrouw. Er wordt onder meer een helikopter ingezet. Speurhonden doorzoeken de bossen. De Borgerderweg bij Odoorn is afgesloten door de politie. Twee ambulances staan paraat.

 

De politie startte eerder een Burgernet-actie op. De tengere vrouw heeft blond lang haar, is zo'n 1,67 meter lang en draagt een bril.

WOENSDAG 13|01

EMMEN - Naar aanleiding van een melding vuurwapenbezit in een woning in de wijk Bargeres in Emmen heeft de politie onderzoek gedaan in de woning.

 

Bij het onderzoek zijn geen vuurwapen aangetroffen, wel verschillende soorten drugs en duizenden euro's, die in beslag zijn genomen.

ZATERDAG 02|01

NEDERLAND - Vanwege corona mocht er dit jaar geen vuurwerk worden afgestoken. Als het aan de Nijmeegse burgemeester Hubert Bruls ligt, komt er ook volgend jaar voor het hele land een vuurwerkverbod.

 

Over de grote linie hadden waren er minder incidenten en veel minder vuurwerkslachtoffers waardoor zorgpersoneel werd ontzien. Niet iedereen is voorstander van een algeheel verbod op vuurwerk. De reden van het vuurwerkverbod was nu een andere. Iedereen begrijpt dat we de zorg moeten ontlasten.

 

Wat vind jij? Doe mee aan onze poll!

...

Meer artikelen