Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 19:35:55 !!oefening!! P Bnn-09 (middel Br) Br Woning (flat) Arendshorst Atc (links) De... Prio Eenheid | SB21-61 Brandweer Assen Drenthe
donderdag 29 juli 2021
TOP NIEUWS

GISTEREN 28|07

ODOORNERVEEN - Aan de Zuidzijde in Odoornerveen is woensdagmiddag een auto te water geraakt. Meerdere hulpdiensten werden opgeroepen waaronder de traumahelikopter vanaf Eelde. Brandweer Schoonoord en het waterongevallen team brandweer Emmen kwamen ook ter plaatse.


De brandweer heeft de enige inzittende uit de auto gehaald en is begonnen met reanimatie maar alle hulp mocht niet meer baten. Het manlijke slachtoffer is ter plaatse overleden.


De oorzaak van het ongeval is no onduidelijk. De verkeers ongevallen analyse (VOA) van de politie doet onderzoek naar de toedracht

...
1/1

MAANDAG 26|07

NEDERLAND - Als gevolg van de veranderde situatie in Europa heeft het kabinet besloten de aanpak voor reizen binnen de Europese Unie (EU) aan te passen. Er zijn 3 belangrijke ontwikkelingen.

 

  1. Meer dan de helft van de volwassenen in Europa is inmiddels volledig gevaccineerd. In Nederland heeft 83,5% de eerste prik gehad en is 59% van de volwassenen volledig gevaccineerd.
  2. De druk op de ziekenhuizen en IC’s is ondanks het aantal besmettingen beheersbaar.
  3. Sinds 1 juli zijn er Europese afspraken gemaakt over het coronabewijs (DCC) om reizen binnen de EU mogelijk te maken.

Met de ...

MAANDAG 26|07

BEILEN - Maandagmiddag 26 juli rond 17.00 uur trok de inzet van een traumahelikopter aan de Esweg in Beilen voor veel bekijks van omwonenden.

 

Het traumateam werd ingezet voor een meisje dat ernstig gewond was geraakt na een val van haar fiets. Het slachtoffer werd per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis.

1/1

MAANDAG 26|07

EMMEN - De 100 km/u bordjes die afgelopen week langs de Rondweg / N391 bij Emmen verschenen zijn er per ongeluk geplaatst. Vandaag zullen de stickers op de hectometerpaaltjes worden vervangen door 70 km/u stickers.

 

"In het najaar starten we met het omgevingsproces, waarbij verschillende scenario's aan orde zullen komen. Wat de uitkomst is, weten we dus nog niet. Het moet ook passen binnen de wet-en regelgeving" aldus een woordvoerder van de Provincie Drenthe. Voorlopig zal de maximumsnelheid van 70 km/u gewoon gelden.

MAANDAG 26|07

NIEUW-BUINEN - Het was even zoeken voor de hulpdiensten maar toch gevonden op de Tweederdeweg in Nieuw-Buinen. Hier is door onbekende oorzaak een tractor met aanhanger van de weg geraakt en in een sloot terecht gekomen.


De tractorbestuurder is na een eerste controle in de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Assen. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het eenzijdige ongeval

ZATERDAG 24|07

VREDENHEIM - Zaterdagmiddag 24 juli tegen 12.35 uur is een man vast komen te zitten op een zorgboerderij aan de Vredenheimseweg in Vredenheim.

 

Door onbekende oorzaak kwam de man met zijn arm vast te zitten onder een IBC-container. De brandweer wist het slachtoffer te bevrijden, waarna de man door het ambulancepersoneel werd gecontroleerd.

VRIJDAG 23|07

EMMEN - Vrijdagavond 23 juli tegen 18.00 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Weerdingerstraat in Emmen. Wat exact heeft afgespeeld, is niet bekend.

 

Door het ongeval is een persoon gewond geraakt, hij is behandeld door het ambulancepersoneel en is overgebracht naar het ziekenhuis. Onderzoek moet uitwijzen hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.

DINSDAG 20|07

ASSEN - Afgelopen nacht, omstreeks 00.30 uur is er aan de Doctor Scheapmanstraat in Assen een schutting opgeblazen, vermoedelijk met een stuk vuurwerk. Er zou een gigantische knal gehoord zijn.


De politie is op zoek naar getuigen die dit gezien hebben. Contact opnemen kan via telefoonnummer 0900-8844. Referentienummer 2021194676

DONDERDAG 15|07

ERICA - Op donderdag 15 juli 2021 tussen 00:30 uur en 07:00 uur is er ingebroken in een woning aan de Pannekoekendijk ​in Erica. De bewoners waren gewoon thuis en lagen te slapen, intussen heeft de dader(s) de woning doorzocht. Diverse spullen zijn meegenomen uit de woning.


Heeft u iets gezien? of heeft u wat gehoord? Woont u aan de Pannekoekendijk en in bezit van camera's? Laat het de politie dan weten. Bel met 0900-8844. Vermeld wel even het registratienummer: 2021189910

Meer artikelen