Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 18:24:19 (inci-01) Dier Vast Op Hoogte (huisdier) De Wouden Veenkampen Assen 038250 Prio Middel Eenheid | AL 21-51 Brandweer Assen Drenthe
dinsdag 26 maart 2019
1/1
TOP NIEUWS

GISTEREN 25|03

ASSEN - De politie komt graag in contact met de eigenaar van onderstaand kinderfietsje. Dit fietsje heeft afgelegen gestaan langs de Steegeveensepad nabij het Deurzerdiep in Assen.

 

Gezien de feiten en omstandigheden maakt men zich zorgen over de combinatie mbt de locatie van het fietsje.

1/1

ZONDAG 24|03

ASSEN - Er zijn diverse auto's vernield aan Speenkruidstraat in Assen. Vermoedelijk is dit gebeurd in de nacht van zaterdag op zondag 24 maart.

 

Heeft u gezien wie deze schade veroorzaakt heeft/hebben? Meld het de politie via telefoonnummer 0900-8844 o.v.v. 2019073606.

1/1

ZATERDAG 23|03

VALTHERMOND - Vorig weekend zijn er in de nacht weer obstakels op de weg Zuiderdiep in Valthermond gelegd. Hierdoor hebben een aantal passerende voertuigen schade opgelopen. Levensgevaarlijk!

 

Er lagen onder meer een veldkei, een fiets en een zak potgrond op de weg. Aangiftes zijn opgenomen. Mocht iemand info hebben over de dader(s), meldt dit dan via 0900-8844.

 

Op 28 februari heeft er ook al een fietsenrek op de weg gelegen waardoor een politievoertuig is beschadigt. Mocht iemand dit soort obstakels zien liggen, leg ze aan de kant en meldt het bij de politie.

...

DONDERDAG 21|03

EMMEN - De hulpdiensten zijn donderdag 21 maart uitgerukt voor een aanrijding op de kruising van de Rondweg en de Dordsestraat in Emmen. Het gaat om een kop staart aanrijding tussen twee voertuigen en een aanhanger.

 

Beide voertuigen raakte fors beschadigd. Bij het ongeval is één persoon door het ambulancepersoneel nagekeken maar vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig te zijn.

1/1

DONDERDAG 21|03

HOOGEVEEN - In de vroege ochtend van 21 maart 2019 is er tussen 03.00 uur en 04.00 uur brand gesticht op de begraafplaats in Hoogeveen. Hierbij zijn twee voertuigen van de gemeente in vlammen op gegaan.

 

De politie zoekt getuigen! Heeft u meer informatie? Laat het weten via telefoonnummer 0900-8844.

WOENSDAG 20|03

NIEUW-AMSTERDAM - De hulpdiensten zijn woensdagochtend 20 maart massaal uitgerukt omdat er een voertuig te water zou zijn geraakt op de N853 De Vierslagenweg bij Nieuw-Amsterdam.

 

Ter plaatse bleek het voertuig onder een talud in een droge sloot te liggen. Het voertuig bleek verlaten. Van de bestuurder was geen spoor. Alle hulpdiensten konden weer retour. De politie doet onderzoek en een berger heeft het voertuig afgevoerd.

1/1

DINSDAG 19|03

ASSEN - De politie is op zoek naar een getuige van een aanrijding waarbij de veroorzaker is weggereden. Dit voorval vond plaats op donderdag 14 maart omstreeks 16.30 uur op de Diepenbrocklaan in Assen.

 

Een fietser is ter hoogte van de Zwartwatersweg door een onbekend gebleven bestuurder van een personenauto aangereden en heeft hierbij (licht) letsel opgelopen. Ten tijde van de aanrijding was er een vrouw die alles heeft gezien en het slachtoffer hierna nog heeft geholpen. Helaas zijn de gegevens van deze vrouw niet bekend bij de betrokkenen en/of de politie.

 

Bent u of ...

DINSDAG 19|03

EMMEN - Zaterdag 16 maart omstreeks 22.30 uur is er een straatroof geweest op de Oude Markeweg in Emmen.


Heeft u iets gezien of gehoord? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900 8844.

DINSDAG 12|03

ARNHEM - Naar aanleiding van aangifte door Rijkswaterstaat tegen een medewerker is de politie een onderzoek gestart. Er is een verdenking van het plegen van grootschalige fraude door de medewerker en derden. Dat betekent dat het onderzoek niet alleen gericht is op de betreffende medewerker maar breder plaatsvindt.

 

Dinsdag vond een doorzoeking plaats in de woning van de verdachte medewerker. Er is geen aanhouding verricht. De politie sluit meerdere aanhoudingen in het onderzoek niet uit.

Meer artikelen