Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 08:05:35 (bnn-01) Br Gebouw (schoorsteen) De Langendijk Klazienaveen 038633 Prio Hoog Eenheid | Kazernealarm Brandweer Emmen Drenthe
maandag 30 november 2020
1/1
TOP NIEUWS

WOENSDAG 25|11

ASSEN - Woensdagmiddag heeft de politie in een brede sloot aan de Groene Dijk in Assen het lichaam van een onbekende persoon gevonden. Het onderzoek moet uitwijzen of het gaat om de sinds maandag vermiste meneer.

 

Update

Het onderzoek heeft inmiddels aangetoond dat de overleden persoon inderdaad de vermiste 84-jarige man uit Assen is. Hij werd sinds maandag vermist. De politie sluit een misdrijf in deze zaak uit.

WOENSDAG 11|11

HENGELO / BRUMMEN - De politie is dringend op zoek naar een 51-jarige man uit Hengelo. Hij wordt vermist en de politie denkt dat de man een gevaar voor zichzelf kan vormen. De auto waar de man in reed werd in de vanavond rond 20.00 uur teruggevonden aan de Piepenbeltweg in het buitengebied van Brummen.


De man vertrok in een rode Suzuki Alto. Het kenteken van die auto begint in ieder geval met het cijfer 21. De resterende combinaties werden niet bekendgemaakt.

 

De politie zocht sinds het begin van de avond naar de man. Ook werd via Twitter en Facebook een foto van de Hengeloër ...

1/1

ZONDAG 01|11

VLAARDINGEN - De 24 jarige Abdulahi Yaqub wordt sinds vrijdag 23 oktober 2020 vermist vanaf het centrum van Vlaardingen. Yaqub is van Somalische afkomst, heeft kort zwart haar, een snor en baard. Yaqub droeg die dag een donkerblauwe jas, witte schoenen en een donkere broek.


Heeft u Yaqub na 23 oktober 2020, nog gezien of weet u waar hij is, neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

DONDERDAG 12|11

BARNEVELD - Het vermiste meisje dat sinds donderdagmiddag vanuit Barneveld werd vermist is terecht.

 

Het meisje was rond 12.00 uur vandaag vertrokken vanaf de basisschool Plantijn in Barneveld. Daarna was er niets meer van haar vernomen.

DONDERDAG 17|09

EDE - Willen jullie allemaal uitkijken naar Liesbeth!? Donderdagmorgen 17 september is zij in verwarde toestand vertrokken vanuit Wooncentrum Carré aan de Bospoort in Ede.

 

Ze heeft kort donker haar, draagt witte schoenen, blauwe spijkerbroek, zwartwit T-shirt en droeg vanmorgen een rode jas. De politie is op de hoogte en zoekt samen met een team begeleiders van het wooncentrum naar haar.

 

Update

Mevrouw van den Ham is in redelijke gezondheid aangetroffen. Iedereen heel erg bedankt voor het helpen zoeken en uit kijken naar haar!

...