Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 00:05:34 P Stank/hind. Lucht (gaslucht) Julianastraat Nijeveen 039231 038293 Prio Eenheid | Brandweer Drenthe (Onbekende code)
zaterdag 06 maart 2021

TOP NIEUWS

GISTEREN 05|03

SELLINGEN - Op bungalowpark De Barkhoorn in Sellingen is vrijdagochtend een recreatiewoning zwaar beschadigd door brand. Het huisje stond leeg, er zijn geen gewonden.

 

De brand brak rond 7 uur uit. Buren hadden eerder 's ochtends al 'iets vreemds' geroken maar konden dit niet thuisbrengen. De brandweer uit Ter Apel en Vlagtwedde hadden het vuur snel onder controle.

DONDERDAG 04|03

BEILEN - Donderdagmiddag 4 maart rond 14.20 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op de N381 in Beilen.

 

Twee auto's zijn, door onbekende oorzaak met elkaar in botsing gekomen, waarbij één van de auto's in de naastgelegen sloot tot stilstand kwam. De schade aan beide voertuigen is dusdanig, dat ze door een berger moeten worden afgesleept.

 

Niemand raakte bij de aanrijding gewond.

1/1

WOENSDAG 03|03

ZWARTEMEER - Vorige week is het rieten dak van de uitkijkpost gelegen aan De Panden vernield. Bij de politie zijn er namen bekend geworden van de daders. Zij krijgen dan ook deze week nog de tijd om zichzelf vrijwillig te komen melden bij politiebureau Klazienaveen.


Bent u getuige geweest of heeft u tips? Meld dit dan bij de politie via 0900-8844 met vermelding van proces-nummer: 2021052517

WOENSDAG 03|03

BEILEN - Op de Terhorst in Beilen is woensdagmiddag 3 maart door nog onbekende oorzaak een motorrijder hard onderuit gegaan.

De motorrijder is in de ambulance onderzocht door de ambulance medewerkers. Welk letsel de motorrijder heeft en de ernst daarvan is niet bekend. De politie zal nader onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Een berger zal komen om de MP3-motor af te slepen.

DINSDAG 02|03

GASSELTERNIJVEEN - Op de N378 tussen Gasselternijveen en Stadskanaal zijn dinsdag aan het begin van de middag twee auto's op elkaar gebotst.

 

De kop-staartbotsing vond plaats ter hoogte van een wegafzetting bij Gasselternijveen. Op de Ing. W.IC. Van Veelenweg wordt momenteel gewerkt aan het wegdek. Volgens ooggetuigen is één inzittende gewond geraakt en per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

WOENSDAG 24|02

NEDERLAND - De huidige lockdown en de avondklok blijven tenminste tot en met 15 maart van kracht. Maar het kabinet heeft op 23 februari een aantal versoepelingen aangekondigd.

 

Samenvatting van de versoepelingen

  • de middelbare scholen en het mbo gaan vanaf 1 maart deels weer open
  • vanaf 3 maart:
    • mogen jongeren tot en met 26 jaar weer samen buiten sporten op sportaccommodaties;
    • mogen contactberoepen weer uitgeoefend worden;
    • mag de detailhandel open voor winkelen op afspraak.

ZONDAG 14|02

NEDERLAND - Weggebruikers krijgen maandagochtend in heel Nederland te maken met verraderlijke gladheid op uitgebreide schaal als gevolg van ijzel. Om die reden heeft het KNMI code rood afgegeven.

 

Alle niet strikt noodzakelijke reizen worden afgeraden. In het hele land, en dan met name op lokale wegen, is aanhoudende gladheid mogelijk door sneeuwresten.

 

Alle test- en vaccinatielocaties zijn tot 12.00 uur gesloten.

Agenda

Zaterdag 22 mei

10:00
Lunteren

Headlines

Volgend jaar weer knallen tijdens de jaarwisseling
DRENTHE 24Webvertising