Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 08:53:27 (bnn-08) Hv Weg Letsel (auto, Boom) Barsweg Elim 038993 042332 Prio Hoog Eenheid | Cluster Zuidwest - OvD Brandweer Regionaal Drenthe
maandag 30 november 2020

TOP NIEUWS

GISTEREN 29|11

BEILEN - Zondagmorgen 29 november rond 10.00 uur heeft een eenzijdig ongeval plaatsgevonden met een mountainbiker aan de Smalbroek in Beilen.

 

De hulpdiensten werden groots ingezet, waaronder het traumateam werd per helikopter ingevlogen om het ambulancepersoneel te ondersteunen. Het slachtoffer werd zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis.

 

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is niet bekend.

GISTEREN 29|11

SCHIPBORG - Langs de N34 bij Schipborg is zondagochtend een auto op de kop in de sloot beland. Het ongeval gebeurde iets voor negen uur, toen de auto door een onbekende oorzaak naast de weg belandde.

 

Zowel de politie, brandweer als ambulance werden gealarmeerd om hulp te verlenen. De opgeroepen brandweer hoefde uiteindelijk niet in actie te komen. Het slachtoffer is door het ambulancepersoneel behandeld en daarna overgebracht naar het ziekenhuis. Een weghelft van de N34 was enige tijd afgesloten.

ZATERDAG 28|11

WITTEVEEN - Zaterdagmiddag 28 november rond 13.40 uur heeft een verkeersongeval plaatsgevonden aan de N381 in Witteveen. Bij het verkeersongeval zijn meerdere voertuigen betrokken.

 

De hulpdiensten zijn met groots aanwezig, waaronder het traumateam werd ingezet om het ambulancepersoneel te ondersteunen. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is niet duidelijk. Een enorme ravage is ontstaan op het wegdek.

 

Een persoon wordt behandeld door het ambulancepersoneel en het traumateam en een andere persoon raakte gewond aan zijn hand.

1/1

ZATERDAG 28|11

HOOGEVEEN - Bij een verkeersongeval tussen een automobilist en een fietser op de Lomanlaan in Hoogeveen is vrijdagavond de 78-jarige fietser uit die plaats overleden. Vanwege het ongeval zijn de twee personen die in de auto zaten aangehouden. Het gaat om een twee mannen (beiden 22 jaar) uit Hoogeveen.

 

Direct na het ongeval werd hulp verleend aan het slachtoffer. Dat mocht niet meer baten. Op de plaats van de aanrijding werd een 22-jarige man aangehouden. Een andere man, tevens 22-jaar, was van de plek weggegaan en werd later aangehouden. De politie doet onderzoek naar de ...

1/1

VRIJDAG 27|11

EMMEN - Drie tieners uit de gemeente Emmen zijn donderdag 26 november aangehouden voor het verhandelen van drugs. Het drietal, in de leeftijd van 14 t/m 17 jaar, werd donderdagmiddag betrapt bij Station Emmen Zuid. Een van hen was in het bezit van een hoeveelheid pillen, hasj en weed. Het trio is aangehouden en er wordt proces-verbaal opgemaakt. De ouders zijn op de hoogte gebracht.


Heb je signalen van drugshandel in de buurt? Geef dit door aan de politie via 0900-8844. Wil je informatie anoniem delen? Dan kan dat via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

WOENSDAG 25|11

ASSEN - De politie heeft dinsdagavond een 38-jarige man uit Assen aangehouden na een achtervolging. Bij de aanhouding werd een politieman in zijn hand gebeten en raakte hij aan zijn oog gewond nadat de verdachte een vinger in zijn oog stak.


Agenten zagen een auto met hoge snelheid over de A.G.H. Fokkerstraat rijden en gaven een stopteken. Toen agenten de man aanspraken gaf hij gas en reed weg. Hij reed met hoge snelheid door Assen, over fietspaden, groenstroken en tegen het verkeer in. Ook reed hij meerdere keren door rood licht. Uiteindelijk stopte hij en vluchtte langs het kanaal bij ...

VRIJDAG 20|11

NEDERLAND - Het aantal coronabesmettingen daalt. Maar we zijn er nog niet. Daarom zijn er vanaf donderdag 19 november nieuwe landelijke maatregelen.

 

  • Musea, theaters, zwembaden en pretparken zijn weer open.
  • We mogen weer sporten in groepslessen.
  • We mogen per dag weer maximaal 3 mensen thuis ontvangen.
  • We mogen met maximaal 4 mensen in groepsverband buiten zijn.

 

Tegelijk blijft de gedeeltelijke lockdown in stand. Het advies is om tot de eerste helft van januari niet naar het buitenland te reizen. Tenzij dat echt noodzakelijk is. Evenementen blijven verboden en de ...

Agenda

Zaterdag 22 mei

10:00
Lunteren
Zodra er een vaccin is tegen COVID19
DRENTHE 24Webvertising