Logo 112Drenthe

Redactie 112 0 reactie(s) do 09 februari 2017, 22:09

Grote brand op industrieterrein in Beilen

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 18:09 uur

BEILEN – Een bedrijfsgebouw op het industrieterrein in Beilen aan de Fiolenkamp staat in brand. Hierbij is één persoon gewond geraakt. Er is sprake van sterke rookontwikkeling.

 

De brandweer zet groot in. Hierbij worden korpsen uit de gehele regio ingezet. Het gaat om een loods van Vreman. Deze stond op een bedrijventerreintje langs een woonwijk en de weg Emmen-Drachten. Het pand moet als verloren worden beschouwd.

 

Korpsen uit heel Midden-Drenthe, Westerveld, De Wolden en Hoogeveen kwamen in actie, maar moesten uiteindelijk volstaan met gecontroleerd uit laten branden. Wel kon de brandweer voorkomen dat de brand kon overslaan.

 

Vanwege de rookontwikkeling was de oprit van de N381 gesloten.

112 Beilen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Beilen lees je in onze categorie 112 Nieuws Beilen. Alle 112 alarmeringen uit Beilen kan je live volgen via 112 meldingen Beilen.

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.