Redactie 112 0 reactie(s) za 03 maart 2018, 16:56

Getuigen gezocht aanrijding op de N34

BORGER – Op vrijdag 2 maart, omstreeks 09.30 uur , reed de bestuurder van een zwarte Volkswagen Fox over de N34 ter hoogte van Borger. De Volkswagen reed in de richting van Groningen. Voor hem reed al een aantal kilometers een klein model vrachtwagentje, wit van kleur. Beide voertuigen kwamen uit de richting van Emmen.

Ter hoogte van Borger, net onder het viaduct door, stuurt de bestuurder van het vrachtwagentje zijn voertuig rechts naar de oprit van de N34. Dit betreft de oprit voor het verkeer dat de N34 op rijdt richting Groningen. Het vrachtwagentje remt af en op het moment dat de bestuurder van de Volkswagen Fox hem wil passeren keert de vrachtwagen voor hem langs over de N34. Hierdoor moet de bestuurder van de Volkswagen Fox uitwijken maar wordt toch geraakt door de kerende vrachtwagen. Beide bestuurders stoppen, de bestuurder van het vrachtwagentje staat dan op de uitvoegstrook naar Borger. De bestuurder van deze vrachtwagen is nog uitgestapt maar vervolgens weggereden in de richting van Schoonloo.

Door de aanrijding is schade ontstaan en de politie is op zoek naar de bestuurder van het vrachtwagentje. Bent u getuige geweest van deze aanrijding, weet u wie de bestuurder van dit vrachtwagentje is of bent u misschien zelf de bestuurder, dan verzoekt de politie u om dit te melden bij de politie via 0900-8844.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons