Redactie 112 0 reactie(s) ma 10 december 2018, 16:12

Dure personenauto met Belgisch kenteken in Borger blijkt gestolen

BORGER – Vanochtend, 10 december 2018, omstreeks 6.30 uur is in het centrum in Borger, aan de Grote Brink nabij het bejaardentehuis, een grijze Mercedes voorzien van het Belgisch kenteken 1-HHN930 gesignaleerd. Dit is als verdachte situatie bij de politie gemeld.

 

Na onderzoek bleek dat het voertuig in België gestolen was. Helaas is de melding niet via 112 aan de politie door gegeven, waardoor deze pas later bij de politie terecht kwam. De auto is helaas niet meer aangetroffen.

 

Op 5 december jl werd op nagenoeg dezelfde plaats ook een dure personenauto met Belgisch kenteken aangetroffen. ook dit voertuig bleek te zijn gestolen. Dit voertuig is door de politie in beslag genomen. Het onderzoek met betrekking tot het aantreffen van deze auto loopt nog. Mocht u informatie hebben met betrekking tot deze twee zaken, of heeft u de Mercedes gezien, wilt u dan contact opnemen met de politie Zuid-oost Drenthe via 0900-8844. U kunt uw informatie anoniem kwijt via 08007000. Bij een verdachte situatie zoals hierboven genoemd mag u op dat moment bellen met 112.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons