Redactie 112 0 reactie(s) wo 23 oktober 2019, 17:02

Woninginbraak aan de Polenstraat in Emmen

Laatste update: 1 jaar geleden

EMMEN – Op dinsdag 22 oktober tussen 13.30 uur en 22.00 uur heeft er een woninginbraak aan de Polenstraat in Emmen plaats gevonden. Men is via de achterzijde van de woning binnen gekomen. Opvallend was dat de gordijnen op de bovenverdieping zijn gesloten. Het is nog onbekend wat is weggenomen. Iets verdachts gezien, bel 0900-8844.

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op Betecom.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.