Logo 112Drenthe

Redactie 112 0 reactie(s) wo 20 november 2019, 21:19

Bij gebrek aan paard Ozosnel brengt Brandweer Emmen Sinterklaas wel!

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:27 uur

EMMEN – Ook dit jaar wilde Sinterklaas een bezoek brengen aan Kinderopvang Huize Hopsasa aan de Westerbracht in Emmen. Echter had Sinterklaas dit jaar een groot probleem. Het nieuwe paard Ozosnel bleek niet zo goed tegen de dichte mist te kunnen.

 

Gelukkig kon de brandweer van Emmen hulp bieden. Na één telefoontje zorgde de brandweer dat Sinterklaas ondanks de dichte mist toch nog op tijd met zijn Pieten bij de kinderen van Kinderopvang Huize Hopsasa kon komen. Sint en zijn Pieten werden met spoed met zwaailicht en sirene met de brandweerauto precies op tijd ter plaatse gebracht en konden ook dit jaar weer snoep en cadeautjes uitdelen aan de kinderen.

112 Emmen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een brand in Emmen lees je in onze categorie 112 Nieuws Emmen. Alle 112 alarmeringen uit Emmen kan je live volgen via 112 meldingen Emmen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.