Redactie 112 0 reactie(s) za 07 december 2019, 16:35

Grillroom Ali Baba in Coevorden ingestort na explosie

Laatste update: 1 jaar geleden

COEVORDEN – Grillroom Ali Baba aan de Sallandsstraat in Coevorden is zaterdag rond 15.00 uur volledig ingestort na een ontploffing. Eén persoon zit bekneld onder het puin, een ander slachtoffer is al uit het pand gehaald en naar het ziekenhuis gebracht. Een specialistisch team is onderweg om het slachtoffer dat nog vast zit te bevrijden. Het pand is instabiel en de brandweer kan het pand niet in.

 

De Veiligheidsregio Drenthe heeft inmiddels GRIP 1 afgekondigd. De straat is inmiddels afgezet met linten.

 

Burgemeester Bert Bouwmeester van Coevorden meldt op zijn Twitter dat hij eerder bij het ingestorte pand was dan de hulpdiensten.

 

Update

Kleuter (5) al urenlang bekneld onder puin, gevaar voor onderkoeling. De situatie wordt zodanig dat redders zich zorgen beginnen te maken over zijn spoedige redding. Hulpdiensten doen er alles aan om de jongen zo snel mogelijk te bevrijden. Het gaat om het zoontje van de eigenaar van het restaurant. Er zijn kachels neergezet zodat de jongen hopelijk warm blijft.

 

In verband met de reddingsoperatie wordt in een groter deel van het centrum het water afgesloten.

 

Update 2

De 5-jarige Kenan, die zo’n vijf uur onder het puin lag nadat een grillroom in Coevorden vanmiddag instortte, is gered. Hij is in zorgwekkende toestand naar het ziekenhuis gebracht.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.