Logo 112Drenthe

Redactie 112 0 reactie(s) do 19 december 2019, 20:07

Wie herkent deze verdachten van woninginbraak in Zandpol?

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:26 uur

ZANDPOL – Bij een woning inbraak in de Stuifzandlaan werden sieraden, geld en computers gestolen. Een bewakingscamera maakte opnames van de inbrekers.

 

Op zondag 17 november 2019 werd er ingebroken in de woning. Op de beelden van de bewakingscamera was te zien dat rond 19.00 uur twee mannen naar de achterzijde van de woning liepen. Hier werd een raam opengebroken en zijn de inbrekers naar binnengeklommen. De woning is doorzocht en als buit werden geld, sieraden en game computers gestolen. De computers werden door de dieven naar buiten gedragen en achter een auto gezet die op de oprit stond. De beide mannen liepen weg maar kwamen even later in een auto terug. Deze werd bestuurd door een derde persoon. Nadat de computers in waren geladen reden de inbrekers weg.

Twee verdachten kwamen duidelijk in beeld. De politie wil graag weten wie dit zijn. Herken u hen of heeft u informatie over deze inbraak? Bel dan direct met de politie. De politie is te bereiken via 0900 – 8844 of als u anoniem wilt blijven bel dan met de sticht Meld Misdaad Anoniem 0800 – 7000.

112 Zandpol

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een inbraak in Zandpol lees je in onze categorie 112 Nieuws Zandpol. Alle 112 alarmeringen uit Zandpol kan je live volgen via 112 meldingen Zandpol.

Video

https://www.youtube.com/watch?v=eShb9CY2Dw0

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.