Redactie 112 0 reactie(s) vr 03 januari 2020, 6:04

Agenten komen af op melding mishandeling in Paterswolde en worden beschoten

Laatst bijgewerkt: maandag 17:26 uur

PATERSWOLDE – Op de Hajo Hindriksweg in Paterswolde heeft in de nacht van donderdag op vrijdag 3 januari een schietincident plaatsgevonden. Hierbij werd een man aangehouden.

 

De politie kreeg rond 3.15 uur een melding dat deze verdachte zijn vriendin zou hebben mishandeld en dat zij opgesloten zou zitten in haar woning. Toen politieagenten ter plekke kwamen werden zij bij een steeg in de Hajo Hindriksweg meerdere keren beschoten door de verdachte. Hierbij is door de politie teruggeschoten. Vervolgens is de situatie in de Hajo Hindriksweg afgezet en bevroren. Met behulp van een ondersteuningsgroep van de politie kon de verdachte korte tijd later worden opgespoord in een nabijgelegen tuin. Hij werd ingerekend.

 

Daarnaast werd in de omgeving een wapen gevonden en in beslag genomen. Niemand raakte gewond bij het schietincident. De vrouw werd later in verband met het mogelijk gebruikte vuurwapen ook aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.

 

De politie doet op de Hayo Hindriksweg sporenonderzoek. Dit moet helpen om de toedracht van het schietincident vast te stellen.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.