Logo 112Drenthe

Redactie 112 0 reactie(s) di 25 februari 2020, 16:49

Gewonde bij aanrijding op de Annerweg in Anloo

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:25 uur

ANLOO – Op de Annerweg in Anloo zijn twee dinsdag 25 februari twee auto’s op elkaar gebotst. Het ongeval ontstond nadat een bestuurder van een auto komende vanuit Anloo onwel werd en vervolgens een andere auto aanreed die van Annen kwam. Hierna botste de auto met de onwel wordende man achter het stuur frontaal op een boom.

 

De man is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht met onbekend letsel. Het voertuig raakte total loss. De bestuurster van de andere auto bleef ongedeerd. De Annerweg is deels afgesloten. Berger Hamstra heeft beide voertuigen afgesleept.

112 Anloo

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Anloo lees je in onze categorie 112 Nieuws Anloo. Alle 112 alarmeringen uit Anloo kan je live volgen via 112 meldingen Anloo.

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.