Logo 112Drenthe

Redactie 112 0 reactie(s) di 25 februari 2020, 21:51

Man uit vijver in Borger gered na hulpgeroep

Laatst bijgewerkt: maandag 17:25 uur

BORGER – Aan de Bronnegerstraat bij het Hunebedcentrum is dinsdagavond een persoon te water geraakt. De man, die op weg was naar een lezing in het Hunebedcentrum, kon de ingang niet vinden van het centrum. Hij liep rond het centrum en is hierbij in een vijver gegleden die op het terrein ligt. Omdat het behoorlijk modderig was kond de man er niet uitkomen.

 

Zijn hulpgeroep werd gehoord door een bewoner van de naast gelegen Leefgemeenschap “De Gouden Zon”die het raam open had staan. Hierop ging een begeleider poolshoogte nemen en trof de man in kwestie aan in het water.

Brandweer Borger heeft de man uit het water gehaald en overgedragen aan het ambulance personeel. Deze hebben de man onderzocht en overgebracht naar het ziekenhuis met onderkoelings verschijnselen.

Volgens een onbevestigd bericht heeft de man ruim 3 kwartier in de vijver gelegen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.