Redactie 112 0 reactie(s) do 27 februari 2020, 20:35

Vlammen slaan uit het dak van eetcafé in Papenvoort [video]

Laatst bijgewerkt: maandag 17:25 uur

PAPENVOORT – Bij lunch- en eetcafé De paap in Papenvoort is donderdag aan het eind van de middag een grote brand uitgebroken. Meerdere brandweerkorpsen uit o.a Rolde, Gieten, Borger, Schoonoord en de hoogwerker uit Assen zijn aan het blussen.

 

De vlammen slaan uit het dak. Bij de brand is de uitbater van het café gewond geraakt. Hij sprong na de brand uit het raam en had ademhalingsproblemen. Hij is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hij was de enige die tijdens de brand aanwezig was. Ook waren er twee katten in het pand, hoe het daar mee gesteld is dat is niet bekend.

 

Mogelijk zitten er nog katten binnen, maar de brandweer kan op dit moment nog niet naar binnen. ,,Dat is nog te gevaarlijk”, liet bevelvoerder Jan-Hendrik Bloem weten. ,,Op dit moment zijn we aan het blussen en proberen we ervoor te zorgen dat het niet groter wordt.”

 

Hoe de brand is ontstaan is nog niet bekend.

Deel dit artikel

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.