Logo 112Drenthe

Redactie 112 0 reactie(s) za 29 februari 2020, 20:46

Gewapende overval op cafetaria in Assen

Laatst bijgewerkt: maandag 17:25 uur

ASSEN – Rond 19.45 uur zaterdagavond heeft in een cafetaria aan de Vaart NZ in Assen een gewapende overval plaatsgevonden. De overvaller kwam de cafetaria binnen en hij bedreigde een medewerker met een mes. De dader wist geld buit te maken. Hij ging er lopend vandoor in de richting van de Gouwe.

Inmiddels is een Burgernetmelding over dit incident verspreid. De overvaller heeft het volgende signalement: blanke man, gezet postuur, 1.70m lang, draagt een witte jas met zwarte vlakken en een capuchon. Zie je iemand lopen die voldoet aan dit signalement?

De politie zoekt met meerdere eenheden naar de dader. De forensische opsporing zal in de cafetaria een sporenonderzoek verrichten. De medewerker raakte gelukkig niet gewond bij de overval.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.