Logo 112Drenthe

Redactie 112 0 reactie(s) za 07 maart 2020, 6:50

Voetganger ernstig gewond bij aanrijding op de N862 in Emmen

Laatst bijgewerkt: maandag 17:25 uur

EMMEN – Op de Dordsestraat N862 in Emmen heeft zich zaterdagmorgen vroeg een ernstige aanrijding voorgedaan tussen een auto en een voetganger. Hoe dit heeft kunnen gebeuren moet door de specialisten van de politie worden onderzocht.

Het slachtoffer is op de voorruit van de auto terecht gekomen en hierbij ernstig gewond geraakt. De traumahelikopter vanaf Eelde was aanwezig met het traumateam om assistentie te verlenen aan het ambulance personeel.

De omgeving van het ongeval is aangemerkt als plaats delict en zal nader onderzocht worden door de technische recherche. Het slachtoffer is na langdurige behandeling in de ambulance met zwaar onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Tijdens het onderzoek was de Dordsestraat afgesloten voor het verkeer. Ook heeft de politie de telefoon van de automobilist in beslag genomen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.