Logo 112Drenthe

Redactie 112 0 reactie(s) vr 13 maart 2020, 16:45

Man (23) zwaargewond op straat aangetroffen in Schoonoord

Laatst bijgewerkt: maandag 17:25 uur

SCHOONOORD – In de nacht van zondag 8 maart op maandag 9 maart is een 23-jarige man uit de gemeente Coevorden zwaargewond op straat aangetroffen. Hij werd liggend naast zijn fiets op de Tramstraat in Schoonoord gevonden, ter hoogte van de bushalte. Vanwege zijn medische toestand heeft de politie nog niet de mogelijkheid gehad met de man in gesprek te gaan.

Het is op dit moment dus onbekend hoe de man gewond is geraakt. De politie is daarom op zoek naar getuigen die meer kunnen vertellen over wat er die nacht tussen 01:20 en 01:40 uur heeft plaatsgevonden. Daarnaast willen we in contact komen met de bestuurder van een lichtgekleurde bestelauto, die mogelijk rond dat tijdstip iets gezien kan hebben.

Herkent u deze auto, of heeft u andere waardevolle informatie over dit ongeval, bijvoorbeeld camerabeelden uit de omgeving? Neem dan contact op via 0900-8844, met vermelding van registratienummer 2020061026.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.