Redactie algemeen 0 reactie(s) vr 13 maart 2020, 18:33

Statement Marco Out, Voorzitter Veiligheidsregio over nieuwe Maatregelen Corona en wat dat betekent voor Drenthe [video]

Laatst bijgewerkt: maandag 17:24 uur

“Mensen die getroffen zijn door het virus, of die te maken hebben met de directe consequenties ervan, wens ik uiteraard heel veel sterkte. We zullen ons met elkaar goed aan de spelregels moeten houden om ervoor te zorgen dat we het virus verder onder controle krijgen.

 

Daarom is mijn dringende oproep: volg de adviezen en blijf nuchter. Voel je je niet lekker, blijf dan thuis. Mijd bijeenkomsten met meer dan 100 personen. Als je een zwakker gestel hebt, houd daar vooral ook rekening mee.

 

Als we dat allemaal goed doen, dan kunnen we zo snel mogelijk weer terug naar de manier waarop we normaal gesproken in Drenthe met elkaar leven.”

Deel dit artikel

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.