Logo 112Drenthe

Redactie 112 0 reactie(s) wo 01 april 2020, 17:34

Verdachten aangehouden voor overval op pizzabezorger in Assen

Laatst bijgewerkt: maandag 17:24 uur

ASSEN – Op zondag 23 februari werd rond 19.20 uur een 15-jarige pizzabezorger overvallen aan de Maria in Campislaan in Assen door een aantal personen. De overvallers bedreigden de pizzabezorger met een vuurwapen. De overvallers hebben geld en eigendommen van de pizzabezorger buit gemaakt. Op vrijdag 28 maart zijn er twee verdachten aangehouden voor deze overval. De verdachten zijn een 16-jarige jongen uit Den Haag en een 17-jarige jongen uit Assen. Beide verdachten zijn door de rechter-commissaris in bewaring gesteld. Het onderzoek loopt en meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Tevens heeft er op dinsdag 25 februari een overval plaatsgevonden op een Poiesz-supermarkt aan het Sticht in Assen en heeft er op zaterdag 29 februari een overval plaatsgevonden op een cafetaria aan de Vaart N.Z in Assen. Voor deze overvallen is op vrijdag 6 maart een 41-jarige verdachte zonder vaste woon of verblijfplaats aangehouden. Uit onderzoek bleek dat de verdachte ook in aanmerking komt voor meerdere woninginbraken gepleegd in Assen. De verdachte is door de raadkamer in gevangenhouding genomen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.