Logo 112Drenthe

Redactie 112 0 reactie(s) wo 22 april 2020, 2:33

Grote uitslaande brand in het centrum van Meppel

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:23 uur

MEPPEL – Aan de Wheem in het centrum van Meppel is in de nacht van dinsdag op woensdag 22 april brand uitgebroken in een woning. Na de eerste melding werd al snel opgeschaald naar middelbrand en grote brand, waar na brandweer Meppel ook Havelte, De Wijk, Hoogeveen,Ruinen, Steenwijk (hoogwerker) en Ruinerwold werden opgeroepen.

 

Er zouden ten tijde van de brand nog drie mensen in het pand aanwezig zijn, melde de VRD. De toegang tot de woning in het centrum van Meppel worden met een kettingzaag open gemaakt en werden ruiten ingeslagen om bij de brandhaard te komen. De brand zit aan de achterkant van het pand. Omdat het pand in de binnenstad ligt werden er veel tankwagens opgeroepen.

112 Meppel

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Meppel lees je in onze categorie 112 Nieuws Meppel. Alle 112 alarmeringen uit Meppel kan je live volgen via 112 meldingen Meppel.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.