Logo 112Drenthe

Redactie 112 0 reactie(s) vr 24 april 2020, 16:11

Woningen ontruimd vanwege rookontwikkeling bij brand in snackbar Emmen

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:23 uur

EMMEN – Bij een snackbar aan de Houtweg in Emmen is vrijdagmiddag brand uitgebroken. Na de melding kwamen brandweerkorpsen uit Emmen, Emmer-Compascuum en Sleen ter plaatse. Het vuur zou zijn ontstaan in of bij de afzuigingsinstallatie.

Bij de brand kwam veel rook vrij en er werd opgeschaald naar een ‘grote brand’. Ooggetuigen meldden dat de vlammen korte tijd uit het pand sloegen.

Flats ontruimd vanwege flinke rookontwikkeling
De brandweer heeft in verband met de rookontwikkeling de bovengelegen flatwoningen ontruimd en de nabije omgeving afgezet. Ook een ambulance is inmiddels ter plaatse.

112 Emmen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Emmen lees je in onze categorie 112 Nieuws Emmen. Alle 112 alarmeringen uit Emmen kan je live volgen via 112 meldingen Emmen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.