Logo 112Drenthe

Redactie 112 0 reactie(s) vr 22 mei 2020, 17:19

Machinist uit Hardenberg komt om het leven bij treinongeval in Hooghalen

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:22 uur

HOOGHALEN – Bij een aanrijding op een overweg aan de Beilerweg in Hooghalen tussen een personentrein een tractor bij Hooghalen is vrijdagmiddag 22 mei een 58 jarige machinist uit Hardenberg om het leven gekomen. Bij het ongeval in Hooghalen zijn 54 mensen betrokken geraakt. Zij zijn allen ter plekke nagekeken door medische hulpverleners. Twee inzittenden van de trein zijn met naar wat het lijkt met lichte verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd.

 

De machinist van de trein, een 58-jarige man uit Hardenberg is door het ongeval beklemd geraakt en direct komen te overlijden. De brandweer en ProRail zijn bezig het slachtoffer uit de trein te halen. Het drone team van de politie is nu bezig om overzichtsbeelden te maken ten behoeve van het onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

112 Hooghalen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Hooghalen lees je in onze categorie 112 Nieuws Hooghalen. Alle 112 alarmeringen uit Hooghalen kan je live volgen via 112 meldingen Hooghalen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.