Logo 112Drenthe

Redactie 112 0 reactie(s) do 04 juni 2020, 21:04

Politie doet onderzoek naar brand in café Het Geveltje in Coevorden

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:22 uur

COEVORDEN – In de nacht van zondag 31 mei op maandag 1 juni is er tussen 02.00-03.00 uur brand uitgebroken in een café Het Geveltje aan de Friesestraat in Coevorden waarbij een persoon om het leven is gekomen. Onderzoek heeft uitgewezen dat het slachtoffer de 58-jarige eigenaar van het café is.

 

Getuigen
We doen nader onderzoek naar de wijze waarop de brand is ontstaan. We komen daarom graag in contact met mensen die de eigenaar van het café zondag 31 mei nog hebben gezien of gesproken. Ook zijn we op zoek naar mensen die in de nacht van 31 mei op 1 juni tussen 02.00 en 03.00 uur in de omgeving van het café Het Geveltje aan de Friesestraat zijn geweest en die ons wellicht meer kunnen vertellen over het tijdstip waarop de brand is ontstaan. Daarnaast zijn we specifiek op zoek naar een persoon – vermoedelijk in donkere kleding – die na het uitbreken van de brand in de omgeving van het pand door een getuige werd gezien en in de richting van het station liep. Deze persoon heeft wellicht bruikbare informatie voor het onderzoek.

 

Beelden
Bent u in het bezit van camerabeelden? Dan vragen we u met klem deze met ons te delen. Denk daarbij ook aan bijvoorbeeld dashcambeelden of filmpjes die gemaakt zijn door een smartphone.

 

Informatie
De politie wil er graag achter komen wat zich precies heeft afgespeeld. Heeft u informatie over deze brand? Heeft u bijvoorbeeld iets afwijkends gezien dat mogelijk verband houdt met de brand of heeft u iets gehoord? Uw informatie kan van belang zijn voor ons onderzoek, hoe klein dan ook. Neem contact met ons op door de Opsporingstiplijn te bellen op 0900-8844. Liever anoniem blijven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 of gebruik het meldingsformulier van M-online.

112 Coevorden

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Coevorden lees je in onze categorie 112 Nieuws Coevorden. Alle 112 alarmeringen uit Coevorden kan je live volgen via 112 meldingen Coevorden.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.