Redactie 112 0 reactie(s) vr 26 juni 2020, 17:33

Politie zoekt getuigen van containerbranden in Assen

Laatst bijgewerkt: maandag 17:22 uur

ASSEN – In Assen en dan voornamelijk in de wijk Marsdijk zijn in de afgelopen dagen meerdere containers in brand gestoken. Dit alles vond in de nachtelijke uren plaats.

Afgelopen nacht, 26 juni om 02.20 uur was het weer raak, dit maal aan het Beemdpad. De gehele avond was het al onrustig in de wijk. Er kwamen verschillende jeugdoverlast meldingen binnen. Eerder op de avond was er al een container in de nacht gestoken op de Kipheugte. Om 02.20 uur was er dus weer een container in de brand gestoken. Deze stond in een steeg, tussen verschillende woningen. Een buurtgenoot was gelukkig oplettend en kon het vuur uit maken. Hij heeft erger voorkomen.

Mocht er in de buurt weer veel jeugdoverlast zijn en ontstaat er weer een brand, dan is de politie op zoek naar foto’s of filmpjes. Deze kunnen ze gebruiken voor verder onderzoek.

De branden in de afgelopen 7 dagen waren op zaterdag 20 juni 01.30 uur Dr. J.M. den Uylplantsoen, zondag 21 juni 03.00 uur Koopmansplein en woensdag 24 juni 01.45 uur Perenstraat.
Een waarschuwing voor degenen die dit veroorzaken. Doe het niet, de branden kunnen groter worden en een gevaar voor goederen en personen worden. Je speelt dan met mensenlevens.
Heb je informatie, laat het dan weten via telefoonnummer 0900-8844

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.