Logo 112Drenthe

Redactie 112 0 reactie(s) ma 20 juli 2020, 17:38

Rietgedekte zorgboerderij in ’t Haantje door brand verwoest [video]

Laatst bijgewerkt: maandag 17:21 uur

‘T HAANTJE – Een zorgboerderij in ’t Haantje is maandagmiddag in vlammen opgegaan. Het vuur brak rond half drie uit in het gebouw naast een zorgboerderij. De brandweer heeft het vuur in de boerderij dusdanig onder controle dat de brand zich niet verder kan verspreiden. Ze laten het gecontroleerd uitbranden.

Wagens van diverse brandweerkorpsen uit de omgeving kwamen ter plaatse om te blussen. Ook burgemeester Bert Bouwmeester van Coevorden werd opgeroepen, wethouder Stegen kwam rond half vijf ter plaatse.

Het vuur begon in de schuur, maar de naastgelegen boerderij vatte eveneens vlam. De brandweer zette een hoogwerker in om het vuur te kunnen bestrijden. Ook werd het riet met grote scharen weggeknipt.

Video

https://www.youtube.com/watch?v=AStL540rnEA

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.