Logo 112Drenthe

Redactie 112 0 reactie(s) za 25 juli 2020, 18:09

Hulpdiensten rukken groots uit voor ernstig verkeersongeval op de N381 in Zweeloo

Laatst bijgewerkt: maandag 17:21 uur

ZWEELOO – Vier mensen, waaronder een kind, zijn zaterdagmiddag 25 juli rond 17:15 uur gewond geraakt bij een ernstig ongeval op de Twee Provinciënweg – N381 nabij het Drentse Zweeloo.

 

Het ongeluk ontstond toen een 78-jarige automobiliste een tegemoetkomende vrachtwagen raakte en daarna frontaal tegen een personenauto botste die achter de truck reed.

In die auto zat een gezin. De beide ouders en een kind raakten gewond. De andere twee kinderen kwamen met de schrik vrij. Ook de 78-jarige vrouw, die de aanrijding veroorzaakte, raakte gewond en moest naar het ziekenhuis. Het is nog onduidelijk hoe ernstig het letsel van de gewonden is.

 

De hulpdiensten kwamen massaal naar de aanrijding toe. Naast de brandweer en vijf ambulances kwamen ook twee traumahelikopters ter plekke. De N381 was urenlang afgesloten voor het verkeer. De politie deed ter plekke sporenonderzoek.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.