Logo 112Drenthe

Redactie 112 0 reactie(s) vr 07 augustus 2020, 17:18

Scooterrijder naar het ziekenhuis na harde val in Gasselte

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:21 uur

GASSELTE – Hoe belangrijk het is om momenteel bij de drukke recreatieplassen de toegangswegen vrij te houden voor hulpdiensten, bleek vrijdagmiddag bij ’t Nije Hemelriek in Gasselte. Daar zag een scooterrijder een wegafsluiting te laat, waarna hij en zijn vrouwelijke passagier ten val kwamen. Beiden kwamen net terug van een dagje zwemmen. De jongen werd met onbekende verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Het meisje raakte lichtgewond en werd ter plaatse geholpen.

Volgens de politie Aa en Hunze leidt het ongeval tot nog meer verkeersdrukte. ,,Wij proberen dit samen met de verkeersregelaars zo goed mogelijk te begeleiden.”

112 Gasselte

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Gasselte lees je in onze categorie 112 Nieuws Gasselte. Alle 112 alarmeringen uit Gasselte kan je live volgen via 112 meldingen Gasselte.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.