Logo 112Drenthe

Redactie 112 0 reactie(s) do 13 augustus 2020, 15:29

Tien hondjes van de vuurdood gered bij uitslaande woningbrand in Drouwenermond [video]

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:21 uur

DROUWENERMOND – Aan het Zuiderdiep in Drouwenermond is vanochtend brand uitgebroken in een vrijstaande woning. Bij de brand kwam veel rook vrij.

Het vuur is volgens een omstander ontstaan in de keuken van de woning en is inmiddels onder controle. Er zijn geen slachtoffers, meldt de Veiligheidsregio Drenthe (VRD). Vanwege het warme weer werd uit voorzorg een ambulance gealarmeerd.

Mensen die last hadden van de rook, werd geadviseerd om ramen en deuren te sluiten en de ventilatie uit te zetten. “En kom niet kijken naar de brand, maar blijf thuis.”

Ook ontstond brand in beide naastgelegen woningen. Inmiddels is het vuur in die woningen geblust. De schade in de woning waar de brand is begonnen, is volgens de Veiligheidsregio erg groot.
In het pand waren tien hondjes aanwezig..deze werden tijdig door de brandweer, politie, en BOA’s in veiligheid gebracht en werden zolang bij de overburen onderdak gebracht.

Burgemeester Jan Seton van de Gemeente Borger-Odoorn liet zich ter plaatse informeren over de brand.

112 Drouwenermond

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Drouwenermond lees je in onze categorie 112 Nieuws Drouwenermond. Alle 112 alarmeringen uit Drouwenermond kan je live volgen via 112 meldingen Drouwenermond.

Video

https://www.youtube.com/watch?v=ztuf_2uPgYE

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.