Redactie 112 0 reactie(s) vr 14 augustus 2020, 16:41

Man ernstig mishandeld bij zwemplas ’t Nije Hemelriek in Gasselte

GASSELTE – Op ’t Nije Hemelriek heeft op woensdag 12 augustus tussen 19.00 – 19.30 uur een zware mishandeling plaats gevonden. Dit is gebeurd op het strand achter P4. Het slachtoffer, een 21-jarige man uit Assen, kon alleen aangeven dat het oneerlijk was, 4 tegen 1.

Door een getuige is gezien dat de man is aangevallen door één man met het volgende signalement:
Man, getint, kaal hoofd met donkerkleurige en grijze stoppels op zijn hoofd, 35 jaar. Hij had een donker gekleurd hemdje zonder mouwen aan en een korte broek. Hij liep op slippers. Hij had een normaal postuur. Geen tattoos en de man had een zware stem, rond de 1,90 meter.

Bij de man waren twee getinte dames. Beide vrouwen hadden halflang zwart haar, de ene vrouw had het haar los en de andere in een staart. Beide vrouwen waren ongeveer even lang. Zij waren rond de 1,70 meter lang.

Ze zijn weggelopen naar P4 (Parkeerplaats ten Zuiden van het ’t Nije Hemelriek in het bos en ingang naar DX Adventure). De man is door de ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. Hij blijkt zwaar lichamelijk letsel te hebben.

De politie wil graag in contact komen met getuigen en/of mensen die filmpjes/foto’s hebben gemaakt van het incident. Dat kan via telefoonnummer 0900-8844.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons