Logo 112Drenthe

Redactie 112 0 reactie(s) di 18 augustus 2020, 16:07

Vaten met vermoedelijk drugsafval gevonden in Annen

Laatst bijgewerkt: maandag 17:20 uur

ANNEN – Aan De Bulten in Annen, aan de rand van het waterwingebied van de Waterleidingmaatschappij Drenthe, vond een terreinbeheerder van de WMD dinsdagochtend verschillende vaten en andere materialen waarvan wordt vermoed dat het om drugsafval gaat. De politie en brandweer zijn direct ingeschakeld. De omgeving is afgezet met linten. Enkele uren daarna kreeg de politie een melding dat er aan De Knijpe bij Zuidlaarderveen vaten waren aangetroffen.

Experts van de brandweer en forensische opsporing doen onderzoek naar de inhoud. “Zoals het er nu op lijkt gaat het niet om chemische stoffen. Ook laat de brandweer weten dat er niets lekt”, zegt Annemoreen Ooms van de WMD. “Vermoedelijk gaat het om afval van een wietplantage.” De politie verwacht dat er nog enige tijd nodig is om het op te ruimen. Waar het afval vandaan komt is niet bekend, daar wordt nu onderzoek naar gedaan.

 

De politie waarschuwt mensen om alert te zijn op bestelauto’s of kleine vrachtwagens op een niet voor de hand liggende plaats, zoals het het bos of buitengebied.

Video

https://www.youtube.com/watch?v=JWSHBJh3mu8

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.