Logo 112Drenthe

Redactie 112 0 reactie(s) ma 07 september 2020, 19:07

Jonge duiven in de problemen vanwege renovatie werkzaamheden in Gasselternijveen

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:20 uur

GASSELTERNIJVEEN – Brandweer Stadskanaal kwam maandagmiddag met de hoogwerker naar de Parallelweg in Gasselternijveen. Hier was een nest met jonge duiven in de problemen gekomen door de activiteiten omtrent de renovatie van de woningen. Volgens een bewoner had de hoogwerker van de aannemer de takken beschadigd waar het nest met twee duifjes in zat.

De mannen van brandweer Stadskanaal hebben de duifjes naar beneden gehaald en over gedragen aan de medewerkers van de Dierenambulance. De diertjes zullen worden overgebracht naar het Friese Ureterp.

112 Gasselternijveen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Gasselternijveen lees je in onze categorie 112 Nieuws Gasselternijveen. Alle 112 alarmeringen uit Gasselternijveen kan je live volgen via 112 meldingen Gasselternijveen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.