Redactie 112 0 reactie(s) do 24 september 2020, 16:37

Onderzoek drugshandel na overlast meldingen in Emmen

Laatst bijgewerkt: maandag 17:20 uur

EMMEN – Na meerdere overlast meldingen van alerte burgers is de politie een onderzoek gestart naar de handel in verdovende middelen in en rondom Emmen. Naar aanleiding van dit onderzoek heeft de politie gisteren een 40-jarige man uit Emmen op heterdaad kunnen aanhouden. Hij wordt verdacht van bezit en handel in harddrugs. Ook hebben agenten een zoeking gedaan in een woning aan de Emmensstraat in Emmen. Hierbij werd een grote hoeveelheid contant geld aangetroffen. Tevens werd er een grote hoeveelheid harddrugs aangetroffen. Het onderzoek loopt nog volop, meerdere aanhoudingen worden dan ook niet uitgesloten.

Ook nu blijkt dat meldingen van alerte buurtbewoners van groot belang kunnen zijn. Bewoners merken verdachte situaties in hun wijk vaak als eerste op. Het delen van informatie met de politie kan enorm helpen in opsporingsonderzoeken. Doe dit via 0900 – 8844 of anoniem via 0800 – 7000. Bent u getuige van strafbare feiten? Dan is er sprake van een heterdaadsituatie, bel in dat geval met 112!

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.