Logo 112Drenthe

Redactie 112 0 reactie(s) vr 09 oktober 2020, 19:18

Personenauto en bestelbus met elkaar in botsing op kruising in Spijkerboor

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:19 uur

SPIJKERBOOR – Op de bekende kruising Molenwijk / Oostermoer / Veenweg in Spijkerboor kwamen vrijdagmiddag een personenauto en een bestelbus met elkaar in botsing.

 

De bestuurster van de personenauto die vanuit de richting Annen kwam had totaal de van rechts komende bestelbus over het hoofd gezien op de gelijkwaardige kruising. Met een botsing tot gevolg. Hierbij vloog de bestelbus waarbij deze eerst een tweetal verkeersborden omver had gereden in een droge sloot tot stilstand waarbij deze half kantelde.

De bestuurster uit Veendam klaagde over spierpijn de bestuurder van de bestelbus kwam met de schrik vrij. De ambulance die ook ter plaatse was hoefde niemand mee te nemen. Berger Hamstra uit Tynaarlo heeft beide voertuigen geborgen.

112 Spijkerboor

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Spijkerboor lees je in onze categorie 112 Nieuws Spijkerboor. Alle 112 alarmeringen uit Spijkerboor kan je live volgen via 112 meldingen Spijkerboor.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.