Logo 112Drenthe

Redactie algemeen 0 reactie(s) wo 21 oktober 2020, 17:27

Geen idee wat je met je vakantieweek gaat doen? Lees onze tips!

Laatst bijgewerkt: maandag 17:19 uur

Wanneer je weer een weekje vrij hebt na maandenlang hard te hebben gewerkt, is het wel zo fijn wanneer je daar ook een beetje van kunt gaan genieten. Voor veel mensen is het dan een goed idee om op vakantie te gaan, maar in het huidige Corona tijdperk is dat misschien niet zo makkelijk als je graag zou willen. Daarom hebben we een aantal tips voor je opgeschreven die je kunt gebruiken om toch van je vakantie te genieten, ook al kun of wil je niet naar het buitenland toe. Lees dus gauw door en ontdek ze allemaal!

 

Naar een groepsaccommodatie toe gaan

Een Groepsaccommodatie Drenthe kan ontzettend gezellig zijn. Je hoeft er niet met 30 man in, maar kunt je binnen de geldende maatregelen ook met een groter groepje prima vermaken. Even weg met je grote gezin of alle leden van je studentenhuis, bijvoorbeeld! Met een groepsaccommodatie kun je dat gewoon doen, je ontzettend goed vermaken en zo je vakantiedagen goed besteden. 

 

Naar een hotel in een leuke stad

Momenteel zijn er minder toeristen in het land, waardoor hotels niet zo snel vol zitten. Het gevolg hiervan is dat veel hotels ruimte hebben, ook in de drukke periodes. Bovendien liggen de prijzen voor een overnachting nu ook aanzienlijk lager, eveneens omdat hotels het nu eenmaal moeilijker hebben en niet zo snel meer vol geraken. Boek dus eens een wat luxer hotel in een leuke stad. Ook al doe je dit maar voor enkele dagen of een weekendje, het is een ervaring op zich en je zult er ongetwijfeld veel plezier aan beleven! 

 

Kamperen

Sommigen vinden het al snel te koud om te kamperen, maar wanneer je een echte natuurliefhebber bent zul je snel ontdekken hoe leuk het kan zijn om in het najaar te kamperen. Het is ongelooflijk rustig op campings, waardoor de natuur om je heen veel meer de vrije loop kan gaan. Dit betekent dat je veel meer eekhoorntjes, konijntjes en misschien zelfs reeën zult tegenkomen dan bijvoorbeeld in de zomer het geval is. Overdag kun je lekker gaan wandelen of op een andere manier van de buitenlucht genieten, waarna je ’s avonds lekker met een warme drank tegen het kacheltje aan kunt kruipen. Zo kom je echt helemaal tot rust tijdens je vakantie, zelfs met kamperen in het najaar! We raden je aan om dit echt eens een eerlijke kans te geven.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.