Logo 112Drenthe

Redactie 112 0 reactie(s) zo 25 oktober 2020, 17:46

Vrouw gewond bij ongeval met quad in Gasselte

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:19 uur

GASSELTE – Bij een eenzijdig ongeval met een quad op het Herenkampsweg in Gasselte is een vrouw uit Drouwen, de bijrijder, gewond geraakt. De bestuurder, een man uit Borger, raakte de macht over het stuur kwijt en belandde met de quad naast de weg in de sloot.

 

Volgens de bestuurder die reed van Gasselte over de Herenkampsweg naar de Herenkampsdwarsweg blokkeerden de voorwielen van de quad bij het afremmen voor de splitsing. Beiden vlogen van de quad en kwamen op de weg terecht. De jonge vrouw raakte hierbij gewond.

 

De bestuurder was sinds zaterdag in het bezit van de quad. De quad raakte beschadigd aan de stuur inrichting.

 

De man raakte niet gewond. De vrouw is naar het ziekenhuis overgebracht.

112 Gasselte

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Gasselte lees je in onze categorie 112 Nieuws Gasselte. Alle 112 alarmeringen uit Gasselte kan je live volgen via 112 meldingen Gasselte.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.