Redactie 112 0 reactie(s) do 29 oktober 2020, 16:14

Inwoner van Emmen aangehouden in Hardenberg met veel sleutels, politie zoekt eigenaren

HARDENBERG – Vrijdagmiddag 23 oktober omstreeks 16.45 kregen politieagenten de melding om te gaan naar een verzamelgebouw aan de Parkweg in Hardenberg. Aldaar zou een man bezig zijn om een slot te forceren. Onderweg naar de melding werd de man aangetroffen. Uit onderzoek bleek dat er inderdaad een slot was geforceerd. De man, een 34 jarige inwoner van Emmen werd aangehouden.

Die dag werd ook een auto aangetroffen, welke verduisterd bleek te zijn. De 34-jarige man had de autosleutel van deze auto in zijn bezit. In de auto troffen agenten erg veel sleutels aan. Een deel van deze sleutels heeft de politie inmiddels kunnen herleiden naar de rechtmatige eigenaar. In veel gevallen bleek dat er sprake was geweest van een insluiping / inbraak voornamelijk in de omgeving Hardenberg / Coevorden.

Momenteel heeft de politie nog veel sleutels waarvan er (nog) geen eigenaar bekend is. Deze sleutels staan op de foto. De politie zoekt dus de rechtmatige eigenaren! Herken je de sleutel(s) neem dan contact op via 0900-8844.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons