Redactie 112 0 reactie(s) ma 22 februari 2021, 19:22

Jongen met balletjespistool in speeltuin Gieten, politiewagen vast in de modder

Laatst bijgewerkt: maandag 17:16 uur

GIETEN – Op maandag 22 februari 2021 omstreeks 15:30 uur kreeg de politie een melding dat er in een speeltuintje in Gieten een jongen aanwezig was met een wapen. Er werd gesproken over een pistool. Hierop zijn agenten naar het speeltuintje gereden. De verdachte was nog aanwezig, bij het zien van onze auto vluchtte de verdachte weg. Gelukkig kregen de agenten al gauw door wie de verdachte precies was. Zij zijn direct naar zijn woning toegereden waar de minderjarige verdachte kon worden aangehouden. De verdachte was in het bezit van een luchtdrukwapen, ofwel een balletjespistool. Dit wapen is in beslag genomen en de verdachte zal worden gehoord.

Deze snelle actie eiste dan ook wat van het politievoertuig. Het gras rondom het speeltuintje was nog niet hersteld van de vele sneeuw en was behoorlijk drassig. Helaas kwam het dienstvoertuig opnieuw…. vast te zitten. Dankzij een buurman en zijn trekker werden de agenten weer bevrijd uit het moerasgras en konden zij naar het bureau om daar het papierwerk voor de aanhouding van de verdachte in orde te maken.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.