Logo 112Drenthe

Redactie 112 0 reactie(s) za 20 maart 2021, 21:04

Meerdere auto’s betrokken bij ernstig ongeval in Hoogeveen

Laatst bijgewerkt: maandag 17:15 uur

HOOGEVEEN – Op de Boekweitlaan in Hoogeveen heeft zaterdag omstreeks 16.00 uur een ernstig ongeval plaatsgevonden waarbij meerdere auto’s betrokken zijn geraakt. De hulpdiensten rukten massaal uit. Ook het Mobiel Medisch Team kwam met de traumahelikopter ter plaatse.

 

Bij het ongeval waren vier auto’s betrokken geraakt. Minstens één persoon is hierbij gewond geraakt, en met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, is nog niet bekend. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

 

De politie komt graag in contact met getuigen, mensen die het ongeval daadwerkelijk hebben zien gebeuren. Camerabeelden zijn ook van harte welkom. Heeft u tips, camerabeelden of bent u getuige geweest van het ongeval? Bel de politie via 0900-8844.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.