Logo 112Drenthe

Redactie 112 0 reactie(s) wo 24 maart 2021, 15:45

Gewonde bij ongeval op de Grolloërstraat in Rolde

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:15 uur

ROLDE – Op de Grolloërstraat in Rolde is woensdagochtend 24 maart een ongeluk gebeurd. Twee auto’s zijn met elkaar in botsing gekomen.

 

Er kwamen twee ambulances en een traumahelikopter naar de plek van het ongeluk. De helikopter vloog meteen weer terug toen bleek dat extra hulp niet nodig was. Ook werd de brandweer van Rolde opgeroepen, maar ook deze werd geannuleerd.

 

Eén van de bestuurders raakte dusdanig gewond dat een ritje naar het ziekenhuis noodzakelijk was. De auto’s raakten zwaar beschadigd. Het verkeer wordt tijdelijk omgeleid.

112 Rolde

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Rolde lees je in onze categorie 112 Nieuws Rolde. Alle 112 alarmeringen uit Rolde kan je live volgen via 112 meldingen Rolde.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.