Logo 112Drenthe

Redactie 112 0 reactie(s) di 06 april 2021, 16:31

Vrachtwagen in Valthermond raakt door gladheid van de weg en kantelt

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:15 uur

VALTHERMOND – De Drentse Mondenweg tussen Nieuw-Weerdinge en Valthermond was vandaag tijdelijk gesloten na een ongeluk met een vrachtauto. De chauffeur van een vrachtauto raakte rond 06.45 uur van de weg, waarna hij met zijn vrachtauto in een slootje langs de weg terechtkwam en kantelde. Volgens de man, die zelf ongedeerd bleef, was het glad op de weg.

Een speciaal bergingsteam een combinatie van bergingsbedrijf Hamstra uit Tynaarlo en Keizer uit Stadskanaal hadden rond half twee de vrachtwagen weer op zijn wielen staan. Tijdens de berging was de N379 gesloten tussen Nieuw-Weerdinge en Valthermond. Tot naar verwachting 15.00 uur kunnen automobilisten hier geen gebruik van maken.

112 Valthermond

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Valthermond lees je in onze categorie 112 Nieuws Valthermond. Alle 112 alarmeringen uit Valthermond kan je live volgen via 112 meldingen Valthermond.

Video

https://www.youtube.com/watch?v=wwbweRGHFok

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.