Logo 112Drenthe

Redactie 112 0 reactie(s) ma 24 mei 2021, 17:37

Brandweer rukt uit voor vergeten pannetje op het vuur bij zorginstelling in Hoogeveen

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:13 uur

HOOGEVEEN – Bij een zorginstelling op de hoek van de Sterrenlaan en Zenithlaan in Hoogeveen heeft maandagmiddag korte tijd brand gewoed. Het vuur ontstond rond kwart over vier in een appartement door een vergeten pannetje die nog op het fornuis stond. Daarop is de brandweer ingeschakeld.

 

Meerdere woningen zijn tijdelijk ontruimd en de brandweer is het gebouw aan het ventileren met een een overdrukventilator. Ook een ambulance was korte tijd ter plaatse, maar niemand raakte bij de brand gewond.

112 Hoogeveen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Hoogeveen lees je in onze categorie 112 Nieuws Hoogeveen. Alle 112 alarmeringen uit Hoogeveen kan je live volgen via 112 meldingen Hoogeveen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.