Logo 112Drenthe

Redactie 112 0 reactie(s) za 29 mei 2021, 21:33

Opvarende van bootje bij Coevorden stoot hoofd tegen brug en raakt ernstig gewond

Laatst bijgewerkt: maandag 17:13 uur

COEVORDEN – Zaterdagmiddag is een 18-jarige jongeman uit Coevorden ernstig gewond geraakt tijdens een vaartrip op een boot. De jongeman en 3 anderen voeren over het water rondom Coevorden. Door nog onbekende redenen is de 18-jarige met zijn hoofd tegen een brug gekomen waardoor hij ernstig gewond raakte. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

 

Een 22-jarige man uit Schoonebeek bestuurde het bootje op het moment van het ongeval. Hij is aangehouden en wordt verhoord. Hij zit op dit moment nog vast. De overige twee jongens worden als getuige gehoord.

 

De politie is op zoek naar getuigen van dit ongeval. Mogelijk zijn er mensen die beelden hebben? Getuigen worden gevraagd zich te melden via 0900-8844.

Video

https://www.youtube.com/watch?v=tV2fVqaVj1Y

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.