Logo 112Drenthe

Redactie 112 0 reactie(s) ma 31 mei 2021, 18:51

Gewonde bij steekpartij op het Raadhuisplein in Emmen

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:13 uur

EMMEN – Bij een steekincident op het Raadhuisplein in Emmen is maandagmiddag één persoon gewond geraakt. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Dat bevestigt een woordvoerder van de politie.

 

Het steekincident vond rond tien voor vijf plaats bij het skatepark op het Raadhuisplein. De verdachte is nog steeds voortvluchtig. De politie heeft bij de skatebaan wel een persoon aangehouden, omdat hij niet met de politie wilde meewerken. Wat de aanleiding voor de steekpartij was, is nog niet bekend.

 

Update

Een 17-jarige jongen uit Emmen raakte gewond. Hij is behandeld in het ziekenhuis. Vanmiddag heeft een 19-jarige man uit Emmen zich gemeld op het bureau. Hij is aangehouden vanwege mogelijke betrokkenheid bij het incident en wordt verhoord.

112 Emmen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Emmen lees je in onze categorie 112 Nieuws Emmen. Alle 112 alarmeringen uit Emmen kan je live volgen via 112 meldingen Emmen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.