Redactie 112 0 reactie(s) wo 02 juni 2021, 18:00

Drie verdachten aangehouden na brand restaurant in Zuidlaren

Laatst bijgewerkt: maandag 17:13 uur

ZUIDLAREN – Naar aanleiding van de brand in de horecagelegenheid aan de Hogeweg in Zuidlaren eerder deze maand heeft de politie maandag drie verdachten aangehouden en verhoord, waaronder twee minderjarigen. Zij zijn allen na verhoor in vrijheid gesteld.

Maandag 24 mei heeft er een brand gewoed in een restaurant aan de Hogeweg in Zuidlaren. De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van brand. Zo heeft onder andere de forensische opsporing sporenonderzoek gedaan en is er gesproken met getuigen.

Na aanvullend onderzoek heeft de politie maandag drie personen aangehouden op verdenking van mogelijke betrokkenheid bij de brand in het restaurant. Zij zijn door de politie verhoord en inmiddels in vrijheid gesteld. Zij blijven verdachte in afwachting van bericht over eventuele verdere vervolging. Het onderzoek is nog in volle gang.

Heeft u nog niet met ons gesproken, maar wel informatie die ons verder kan helpen in dit onderzoek? Bel dan met 0900-8844 of anoniem met 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.