Redactie 112 0 reactie(s) ma 19 juli 2021, 17:05

Uitslaande dakbrand in rijtjeswoning Gasselternijveen [video]

Laatst bijgewerkt: maandag 17:12 uur

GASSELTERNIJVEEN – In het dak van een woning in Gasselternijveen is maandagochtend brand uitgebroken. Meerdere brandweerkorpsen uit Gasselternijveen, Gieten, 2e Exloërmond, Borger, en de hoogwerker uit Stadskanaal zijn ter plekke. De bewoners hebben het pand op tijd kunnen verlaten.

Van de naastgelegen woning is de deur geforceerd, omdat er niemand thuis was. Door een vakkundige en snelle binnenaanval van de brandweer, bleef de grote schade beperkt tot één woning. De naastgelegen woningen in een blok van vijf bleef beperkt tot rook en waterschade.

De brandweer werd nadien voorzien van koffie door de buurtbewoners. Hoe de brand is ontstaan is nog niet bekend. De bewoners zijn opgevangen bij de buren.

Deel dit artikel

Video

https://www.youtube.com/watch?v=6cjYd96EDlw

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.