Logo 112Drenthe

Redactie algemeen 0 reactie(s) do 22 juli 2021, 17:03

Speurtocht naar vermiste koeien in natuurgebied Bargerveen

Laatst bijgewerkt: maandag 17:11 uur

Woensdagmorgen is in alle vroegte een kudde jonge koeien uitgebroken uit een begrazingsperceel het Bargerveen, in het verlengde van de Zuidersloot. De herders kregen vervolgens melding van overstekende koeien bij de Europaweg in Nieuw-Schoonebeek, ze zouden richting de Duitse grens lopen. Tevens melding van een koe in de sloot aan de Europaweg. Deze staat weer veilig op stal.

 

Sinds woensdag wordt met man en macht gezocht, en zijn inmiddels 6 koeien gevonden, maar van de rest is tot op heden geen spoor, en geen enkele zichtmelding. We vermoeden dat ze zich verschanst hebben in een maisveld in het grensgebied…… Maar waar? Alle relevante instanties aan zowel Nederlandse als Duitse kant zijn op de hoogte. Ook zij hebben geen zichtmeldingen ontvangen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.